Logo Modelbouwcompany
 
   
Producten
Zoeken
Bestsellers

Waar staan wij

15 september2019 KMK Scale World Mol (B)

  05-07-2019  

KMK Scale World is een modelbouwbeurs en wordt gehouden in Mol, Belgie, op zondag 15 september 2019.
Voor verdere informatie zie: link

Lees meer

21 september 2019 Modelspoor Tilburg

  05-07-2019  

In 2018 is de eerste editie van Modelspoor Tilburg gehouden, in de oude Wagenmakerij waar tot 2011 de NS Hoofdwerkplaats gevestigd was. Een plek met een enorme spoorweghistorie. De eerste editie van Modelspoor Tilburg is een groot succes geweest en erg druk bezocht. Tientallen verenigingen hebben hun modelbanen gedemonstreerd en voor de modelspoorhobbyist was alles te vinden om zijn of haar collectie nog mooier te maken. Er waren exposanten uit heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.  

Naast alle exposanten en demonstraties is er ook veel aandacht voor de bijzondere geschiedenis van de  Spoorzone. Er zijn rondleidingen die verzorgd worden door de Stadsgidserij Tilburg. Tijdens de rondleidingen ontdekt u de Spoorzone en komt u op plekken die anders voor publiek gesloten blijven. Uiteraard met uitleg over de rijke geschiedenis van de Spoorzone. Er zijn verhalen van oud-werknemers van de NS hoofdwerkplaats te zien en te horen. Deze oud-medewerkers helpen ook mee met de organisatie van Modelspoor Tilburg. Ook is er een foto-expositie over de geschiedenis van de Spoorzone.

Zie https://www.modelspoortilburg.nl

Lees meer

5 oktober 2019 modelbouw en autominiaturen beurs Drachten

  05-07-2019  

In oktober 2011 werd door WB Evenementen de eerste editie van deze Miniaturenbeurs voor verzamelaars van auto-, vrachtwagen- en landbouwminiaturen georganiseerd en werden standhouders en organisatie werden prettig verrast door een enorme publieke belangstelling.

In het Fries Congrescentrum Drachten (FCD) heeft WB Evenementen voor deze alweer 9e Miniaturenbeurs Drachten de beschikking over meerdere zalen met een totale beursvloer van ruim 6500 m2 welke plaats biedt aan zo’n 150 standhouders. De organisatie zorgt er voor dat schaalmodellen van auto’s, vracht-wagens en landbouw allen goed zijn vertegenwoordigd.

Modelbouwshow  Voor de tweede maal wordt een groot gedeelte van de Evenementenhal (5500m2) wordt vrijgehouden voor modelbouwers op het gebied van hijskranen, zwaar transport en grondverzet. Hier alleen expo en waar verenigingen, bouwgroepen en individuele bouwers hun bouwwerken en projecten zoals diorama’s kunnen presenteren. Ook worden demo’s gegeven met radiografisch bestuurbare modellen. Hier omheen staan de verkoopstands met alles op het gebied van modelbouw en bijbehorende artikelen.

Deze fraaie beurslocatie (Oprijlaan 3, 9205 BZ) in Drachten is centraal gelegen in Noord-Nederland en bevindt zich op korte afstand van de A7 (Afrit 29) en is daardoor eenvoudig te bereiken. Het FCD beschikt met een eigen P1, P2 en P3 over GRATIS parkeergelegenheid voor meer dan 2000 auto’s.

Zie http://www.wbevenementen.eu/evenement/7e-autominiaturenbeurs-drachten/

Lees meer

27 oktober 2019 Treinenbeurs De Goorn

  05-07-2019  

Deze jaarlijkse modelspoorbeurs wordt georganiseerd door de Westfriese Modelspoorclub (WMC).
Zie http://www.dewmc.nl/index.php/nieuws

Lees meer

8-10 november 2019 Hobby en Vrije Tijd Leeuwarden

  05-07-2019  

VERNIEUWDE HOBBY & VRIJE TIJD STAAT IN HET TEKEN VAN BELEVING! 

Hobby & Vrije tijd is dé gezelligste beurs voor het hele gezin en vindt van 8 t/m 10 november 2019 plaats in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is een en al dynamiek en staat in het teken van beleven, genieten, proberen en ervaren. CREATIEF, MODELBOUW EN SPORT & FUNzijn de drie segmenten die centraal staan. Op de stands maar ook op de speciale themapleinen en workshopruimten is er volop beleving. Hobby & Vrije tijd is dé beurs waar een breed geïnteresseerde doelgroep, jong en oud, ‘alles voor de vrije tijd’ kan vinden.

Zie https://www.hobbyvrijetijd.nl

Lees meer

23 november 2019 Euro Scale Modelling

  05-07-2019  

Euro Scale Modelling is op zaterdag 23 november 2019
Adres:
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Voor meer informatie zie; https://www.euroscalemodelling.nl

Lees meer

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.